Nieuwe details 'Thor: Ragnarok' dankzij trailer en speelgoed

Nieuwe details 'Thor: Ragnarok' dankzij trailer en speelgoed

Plus wat prachtige tekeningen van Thor en The Hulk!

Eind oktober verschijnt Marvels volgende superheldenprent in hun steeds groter wordende filmuniversum; Thor: Ragnarok. Dankzij een nieuwe korte trailer en foto's van speelgoed van de film krijgen we weer ietsjes meer te weten over de derde Thor.

Allereerst het nieuwe speelgoed. Zoals bij veel films en series vandaag de dag, worden er ook voor Thor: Ragnarok speciale Funko vinylpoppetjes gemaakt. Eerder waren de poppen voor de meest bekende personages uit de film al aangekondigd, maar nu zijn er ook foto's van een minder bekend personage opgedoken, namelijk van Miek.

Miek is een niet-pratende insectoid en is een personage regelrecht overgenomen uit de Planet Hulk-verhaallijn uit de Marvel stripboeken, waar de makers van Thor: Ragnarok veel inspiratie uit hebben gehaald. Dankzij de foto's krijgen we een idee hoe Miek eruit gaat zien in de film.

Bekijk de afbeelding
Marvel heeft ook een nieuwe korte trailer uitgebracht voor Thor: Ragnarok. Centraal staat het nieuwe team dat Thor probeert te vormen om het op te nemen tegen de kwaadaardige godin van de dood, Hela, die Asgard heeft overgenomen. De trailer, welke een aantal nieuwe shots bevat, is hieronder te bekijken, evenals wat ouder artwork dat nu een hogere resolutie beschikbaar is.



Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair