Algemeen

'Han Solo: A Star Wars Story' werft Avenger

Paul Bettany neemt waarschijnlijk rol Michael K. Williams over.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 12:21 in Algemeen
De tweede Star Wars spin-off Han Solo: A Star Wars Story heeft een nieuwe naam toegevoegd aan de lijst met acteurs. Paul Bettany gaat waarschijnlijk het gat opvullen dat Michael K. Williams heeft achtergelaten nadat hij noodgedwongen niet kan deelnemen aan de reshoots van regisseur Ron Howard.

""Het is weer een beetje wilder geworden in the Outer Rim," schreef de regisseur op Twitter, en later: "Dit is de derde keer dat ik samenwerk met Paul. Hij is geweldig en zo getalenteerd."


Bettany is onder meer bekend van zijn aandeel in het Marvel Cinematic Universe. In het begin sprak hij de stem in van Tony Starks computer Jarvis en later is hij te zien als het Avenger-lid Vision. Bettany werkte eerder samen met Howard aan de films A Beautiful Mind en The Da Vinci Code.

In Han Solo, welke zich afspeelt voor de gebeurtenissen in A New Hope (1977), zijn er ook rollen weggelegd voor onder meer Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Donald Glover, Joonas Suotamo, Emilia Clarke, Thandie Newton en Phoebe Waller-Bridge. Eind mei 2018 in de bioscoop.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Hij zou een goede Yak face kunnen portretteren.

Master Of Films

Avatar

Oh jee....Bettany is hier aan toegevoegd.
I have a bad feeling about this.

Mark Kermode vond Bettany een geweldige acteur in bad movies. Hij had het over The Da Vinci Code, Wimbledon en Priest. Zelfs wil ik Transcendence en Firewall nog eraan toevoegen. Ook hier was Bettany een geweldige acteur in bad movies. Nog eentje. Avengers: Age of Ultron. Niet per se a bad movie. Meer teleurstellend. Maar Bettany was ook in die film a beacon of light. Helaas lukt het om James Spader te laten schijnen. :(

Nogmaals Bettany goeie acteur, maar hij een neus voor de wat slechtere films. Geen goed teken dus voor de Solo Han Solo movie.

nieuwslaatste nieuws

meest populair