'Star Wars: The Last Jedi': omniseksualiteit, irritante Porg en R2-D2 wannabees

'Star Wars: The Last Jedi': omniseksualiteit, irritante Porg en R2-D2 wannabees

Weer wat leuke berichten rond Star Wars 8.

Een nieuwe dag, een nieuw bericht over de #1-film die we nog in 2017 kunnen verwachten! Uiteraard hebben we het over Star Wars: The Last Jedi en dit keer gaan we het hebben over omnisexualiteit, het nieuwste wezentje en de vele droids. En EMPIRE Magazine onthulde een coole nieuwe cover.

Omniseksualiteit
Als eerste dan dat omniseksualiteit. Volgens Screen Rant zou Laura Derns Vice Admiral Amilyn Holdo graag het bed delen met allerlei wezens vanuit de verschillende hoeken van het Star Wars-universum. Dit zou blijken uit Leia: Princess of Alderaan, een boek gebaseerd op de achtste film in de sagareeks. In het boek staat een passage waarin Leia (Carrie Fisher) en Holdo het kort hebben over "de andere soort":

"'Een paar mooie donkere ogen' Dan denkt Amilyn er kort over na. 'Of meer dan één paar, als je iets wil met Grans. Of Aqualish, of Talz. Of zelfs...' 'Dat is genoeg!' zegt Leia tijdens het lachen. 'Het is enkel een menselijke man voor mij.' 'Echt? Dat voelt zo beperkend, gelukkig is het heelal enorm groot.'"

Uiteraard hoeft dit niet te betekenen dat we hiervan iets gaan merken in The Last Jedi. Het is echter wel zo dat Walt Disney de afgelopen periode onder vuur kwam te liggen omdat er geen LGBT-personages in de Disney-films te zien zijn. Wie weet is dit hierop een antwoord.

Nieuwe Star Wars: Blips
Hieronder zie je drie nieuwe Star Wars: Blips. In de korte animatiefilms heeft BB-8 een belangrijke rol. Dit keer zien we hem met een wel erg irritante Porg, zijn soortgenoot BB-9E en zijn grote voorbeeld R2-D2.




Cover & foto EMPIRE
En hieronder ook nog een nieuwe (holographische) cover van EMPIRE, met daarop Rey (Daisy Ridley) en Mark Hamill (Luke Skywalker) en een foto van de X-Wing van Oscar Isaacs Poe Dameron. We zien ze midden december in actie.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair