De 7 topfilms die nog in 2017 verschijnen!

De 7 topfilms die nog in 2017 verschijnen!

Deze moet je natuurlijk zien.

Verleden week keken we naar 25 films die nog verschijnen in 2017. Van deze lijst bleken zeven films behoorlijk in trek. Hieronder de films onder elkaar, met de trailers!

1. Star Wars: The Last Jedi (35%)
Uiteraard wordt er veel verwacht van dit achtste deel in een van de grootste filmfranchises ooit, zeker na de goede ontvangst en de enorme box office-opbrengst van Star Wars: The Force Awakens uit 2015. In The Last Jedi - dit keer geregisseerd door Rian Johnson - zal Luke Skywalker (Mark Hamill) van zich laten horen. Hij zal met name Rey (Daisy Ridley) op sleeptouw nemen en haar de fijne kneepjes van het Jedi-zijn leren. Er zijn ook nieuwe gezichten, met onder meer Rose Tico (Kelly Marie Tran), DJ (Benicio Del Toro) en Vice Admiral Amilyn Holdo (Laura Dern). Vanaf 13 december in de Nederlandse bioscoop.


2. Thor: Ragnarok (18%)
Op 26 oktober gaat dit zeventiende deel in het Marvel Cinematic Universe in première. Het betekent de terugkeer van Thor (Chris Hemsworth) en Hulk (Mark Ruffalo), de Avengers die niet te zien waren in de driekwart-Avengers-film Civil War. In hun strijd met slechteriken als Hela (Cate Blanchett) en de Grandmaster (Jeff Goldblum) krijgen ze overigens ook hulp van Doctor Strange (Benedict Cumberbatch). Hieronder de meest recente trailer.


3. Blade Runner 2049 (11%)
Ondanks dat dit ook een vervolgfilm is - op Blade Runner (1982) - is het een wat originelere blockbuster. Dat niemand minder dan de getalenteerde Denis Villeneuve de regie op zich heeft genomen is alleen maar een extra reden om naar de film uit te kijken. De recente trailers lieten al zien dat Harrison Ford en Ryan Gosling heel wat visueels te bieden hebben, uiteraard onder het genot van een heerlijke soundtrack. Vanaf 5 oktober in de bioscoop!


4. IT (10%)
Deze horrorfilm draait al vanaf aankomende donderdag in de Nederlandse bioscoop. Het is uiteraard de verfilming van het bekende boek van Stephen King, welke grotendeels draait rond een groepje jongeren en uiteraard "het", vaak te zien als de enge clown Pennywise (Bill Skarsgård). Het belooft een eerste deel te zijn uit de duologie welke ongetwijfeld wordt afgerond als Part 1 een succes is. Vanaf 7 september in de bios.


5. Justice League (10%)
Deze film rond helden als Batman, Superman en Wonder Woman zal hoogstwaarschijnlijk de doorslag geven of Warner Bros. nog flink gaat inzetten op het zogenoemde DC Extended Universe. Net als eerdere films in de reeks kent ook deze film wat productieproblemen, mede door een regisseurswisseling - van Zack Snyder naar Joss Whedon - en stevige aanvullende opnames. Midden november wordt duidelijk of Justice League de ingezette lijn van Wonder Woman kan doorzetten.


6. Kingsman: The Golden Circle (5%)
Na de clash met de boef Valentine (Samuel L. Jackson) moet onder meer Taron Egertons Eggsy het opnemen tegen een heel andere schurk, namelijk Julianne Moore's Poppy. Uiteraard zijn er meer nieuwe gezichten, met onder meer Channing Tatum (Jack Daniels), Pedro Pascal (Jack), Halle Berry (Ginger) en Jeff Bridges als Agent Champagne! Richting eind deze maand op het witte doek.


7. Mother! (2%)
Van de 25 vermelde films in de POLL van verleden week is deze nieuwe film van Darren Aronofsky de "best of the rest", maar zeker niet de minste. Het betreft een horrorthriller met grote namen als Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Michelle Pfeiffer, Domnhall Gleeson, Ed Harris en Kristen Wiig. Vanaf 14 september in de bioscoop en onderstaande trailer is al een hoogtepunt!



NieuwsFilm

meest populair