Humor

Lachen met de Gag Reel van 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

Eén grote gezellige familie!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 11:28 in Humor
Binnenkort verschijnt Marvels Guardians of the Galaxy Vol. 2 op schijf en daarop ontbreekt uiteraard de gebruikelijke Gag Reel niet. Hieronder een blik op wat je kunt verwachten tijdens de paar minuten grappen en grollen op de set van de superheldenfilm van regisseur James Gunn.

Een van de andere dingen die de beelden duidelijk maken, is de hoeveelheid blauwe schermen die er zijn gebruikt tijdens de opnames, uiteraard om later de visuele effecten toe te kunnen voegen. Iets dat in dit geval niet compleet vreemd is. De film speelt zich voor 99% ergens anders in het Marvel Cinematic Universe af dan op onze menselijke aarde.


Regisseur Gunn is ondertussen gestart met zijn voorbereidingen voor het derde deel. Guardians of the Galaxy Vol. 3 wordt naar verluidt een einde voor de huidige Guardians, maar is wel de aanzet tot de komende 10 tot 20 jaar van het zeer geliefde Marvel Cinematic Universe. Dit filmuniversum wordt overigens na Avengers 4 (zomer 2019) omgedoopt tot het Marvel Cosmic Universe.

Hieronder ook de featurette 'Working With James':5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Bloopers zijn zoals het kijken naar vakantiefoto's van iemand anders. Alleen leuk en interessant als je er zelf bij was.

Ereptile

Avatar

Die mening deel ik niet Banned, ik vind het altijd wel geweldig om te zien hoeveel plezier de acteurs en makers van de film hadden tijdens het project :)

Ed Crane

Avatar

Nou, lachuuuuh...

Akke Moeka Hara

Avatar

Altijd wel lachen vind ik, en te denken hoe cool mijn leven zou kunnen zijn...

Master Of Films

Avatar

Eens met Banned. Zulke gag reels zijn vervuiling op DVD/Blu-ray's. Kan men beter op YT laten.

nieuwslaatste nieuws