Lachen met de Gag Reel van 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

Lachen met de Gag Reel van 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

Eén grote gezellige familie!

Binnenkort verschijnt Marvels Guardians of the Galaxy Vol. 2 op schijf en daarop ontbreekt uiteraard de gebruikelijke Gag Reel niet. Hieronder een blik op wat je kunt verwachten tijdens de paar minuten grappen en grollen op de set van de superheldenfilm van regisseur James Gunn.

Een van de andere dingen die de beelden duidelijk maken, is de hoeveelheid blauwe schermen die er zijn gebruikt tijdens de opnames, uiteraard om later de visuele effecten toe te kunnen voegen. Iets dat in dit geval niet compleet vreemd is. De film speelt zich voor 99% ergens anders in het Marvel Cinematic Universe af dan op onze menselijke aarde.


Regisseur Gunn is ondertussen gestart met zijn voorbereidingen voor het derde deel. Guardians of the Galaxy Vol. 3 wordt naar verluidt een einde voor de huidige Guardians, maar is wel de aanzet tot de komende 10 tot 20 jaar van het zeer geliefde Marvel Cinematic Universe. Dit filmuniversum wordt overigens na Avengers 4 (zomer 2019) omgedoopt tot het Marvel Cosmic Universe.

Hieronder ook de featurette 'Working With James':



NieuwsFilm

meest populair