Wereldberoemde film-items te koop tijdens veiling in Londen

Wereldberoemde film-items te koop tijdens veiling in Londen

Eind deze maand kunnen (rijke) filmfans zichzelf een plezier doen.

Filmfans opgelet: nogal wat wereldberoemde filmobjecten worden eind deze maand in Londen geveild. De veiling, genaamd Prop Store's Entertainment Memorabilia Live Auction, zal 26 september plaats vinden. Gedurende dit evenement zullen honderden bekende film-items onder de hamer gaan. Zo zullen er allerlei wapens, voertuigen, kledingstukken en kostuums uit verscheidende films ter verkoop aangeboden worden.

Er zitten ook een paar heel speciale items bij; zo zal bijvoorbeeld Jules Winnfield's originele 'Bad Mother Fucker' portemonnee uit Pulp Fiction verkocht worden, maar ook een van Tony Montana's schilderijen uit Scarface, wat in zijn villa aan de muur prijkte en waar ook de nodige kogelgaten in zitten. Als kers op de taart worden ook Marty McFly's Back to the Future II Nikes geveild!

Het bieden kan ook online of via telefoon gedaan worden, dus je hoeft er niet persé voor in Londen te zijn. Helaas zijn de echt speciale items wel gigantisch duur (het bieden op de Nikes begint bijvoorbeeld bij 50.000 dollar...) maar er zijn ook de nodige objecten die voor een paar honderd dollar aangeboden worden. Mocht je interesse hebben, dan kun je de volledige catalogus hier bekijken.



NieuwsFilm

meest populair