Eerste blik op Rami Malek als Freddie Mercury

Eerste blik op Rami Malek als Freddie Mercury

De legendarische zanger van Queen krijgt een biopic.

Er is een eerste officiële blik vrijgegeven op acteur Rami Malek als Freddie Mercury, in Bryan Singers aankomende biopic Bohemian Rhapsody. Centraal in de film staat het moment dat de band in de jaren 1970 opgericht werd, tot het legendarische optreden van de band tijdens Live Aid in 1985.

Delen van Bohemian Rhapsody zullen gebruik maken van de stem van Malek zelf, of opnames van Mercury. "We gaan Freddie zoveel mogelijk gebruiken, maar ook mijzelf zoveel mogelijk," aldus Malek. "Ik zit op dit moment in Abbey Road [Studios], als dat je iets zegt. Ik werk niet aan mijn acteren."

Bekijk de afbeelding
Singer vertelde verder nog dat Bohemian Rhapsody geen traditionele biopic moet worden en dat het verhaal de muziek zal eren. "Het wordt niet alleen maar een duister Freddie-verhaal, maar dat zal er ook in voor komen," aldus de regisseur.

Afgezien van Malek, zijn ook Joseph Mazzello (John Deacon), Allen Leech (Paul Prenter), Ben Hardy (Roger Taylor) en Gwilym Lee (Brian May) gecast. De release staat gepland voor december 2018.



NieuwsFilm

meest populair