Jamie Foxx en Katie Holmes een koppeltje

Jamie Foxx en Katie Holmes een koppeltje

Nog geen officiële bevestiging maar wel al de nodige kiekjes.

Het gerucht doet al een paar jaar de ronde maar het werd nooit officieel bevestigd, al lijkt het nu toch wel duidelijk dat Jamie Foxx, 49, en Katie Holmes, 38, een koppeltje zijn. Er werd namelijk een heel stel foto's van de twee acteurs genomen, waarop ze hand en hand te zien zijn op een strand in Malibu, Californië. De foto's zijn hier te bekijken.

Er wordt beweerd dat de twee sterren al in 2013 begonnen te daten, maar dit hebben beiden altijd ontkend. Zo zei Foxx vier jaar geleden nog: ''De geruchten zijn honderd procent niet waar. Katie en ik hebben een keer op een avond voor een goed doel samen gedanst en sindsdien denkt iedereen dat we iets met elkaar hebben. We brachten die avond ook de nodige tijd met anderen door, maar daar heeft dan weer niemand het over!''

Toch zijn Foxx en Holmes al meerdere keren samen gespot, zo bijvoorbeeld nog een paar maanden geleden in een chique restaurant. Dat etentje hoeft natuurlijk niks te betekenen maar met z'n tweetjes een romantische wandeling op het strand... Sommigen geloven dat vooral Katie Holmes hun relatie zo lang mogelijk geheim wilde houden vanwege haar nogal gecompliceerde scheiding van Tom Cruise in 2012. Holmes en Cruise vormden een van Hollywood's meest geliefde stellen en waren zes jaar getrouwd. Samen hebben ze een dochter, Suri.



NieuwsFilm

meest populair