'X-Force' met Deadpool en Cable vindt regisseur!

'X-Force' met Deadpool en Cable vindt regisseur!

De Black Ops versie van de X-Men gaat er definitief komen.

Deadline meldt dat de X-Force-film een scenarioschrijver en een regisseur gevonden heeft in Drew Goddard (The Cabin in the Woods). Niemand minder dan Deadpool (Ryan Reynolds) zal centraal staan in de X-Men-film en naar het schijnt is hij daarin naast Cable (Josh Brolin) te zien.

Ook zou wellicht Domino (Zazie Beetz) te zien kunnen zijn in de X-Force-film, die daarmee ergens wel op een derde vervolg op Deadpool lijkt. Als immers Deadpool, Cable en Domino daarin te zien zijn, komen personages die we straks in Deadpool 2 zien allemaal naar dat project.

Er zullen natuurlijk ook andere mutanten voorkomen in de X-Force-film. In de comics zitten onder meer Wolverine, Psylocke, Archangel, Bishop, Colossus, Fantomex, Sunspot, Warpath en vele anderen in het team. Er is dus genoeg om uit te kiezen en dat zal men ook doen. Volgens producent Simon Kinberg zal het in elk geval een duistere variant worden op de X-Men.

"Je zou ze kunnen vergelijken met de Black Ops van de X-Men. Ze zijn veel duisterder en hebben iets wat past bij een R-Rating. Er zijn ook andere X-Men personages die zich bij de X-Force voegen in de comics, maar het staat echt los van de X-Men," vertelde Kinberg in het verleden al eens.

Een releasedatum is er nog niet voor X-Force, al heeft 20th Century Fox Marvel-films gepland voor 14 februari 2019, 7 juni 2019 en 22 november 2019. Het jaar daarna staan er films gepland voor 13 maart, 26 juni en 2 oktober.

NieuwsFilm

meest populair