Video

Sensuele teaser 'Fifty Shades Freed' belooft opnieuw veel zweepjes

Voor de échte fans van de films en boeken; een duister nieuw deel!

door Jeffrey Kouters om 17:11 in Video
Gisteren verscheen er weer een nieuwe teaser van de erotisch getinte film Fifty Shades Freed, alweer het derde deel in de succesvolle Fifty Shades-reeks, welke begon met Fifty Shades of Grey in 2015. Ook dit deel is gebaseerd op de populaire boekenserie van schrijfster E. L. James en belooft weer veel spannende taferelen in én buiten de slaapkamer.

De erotische dramafilm wordt geregisseerd door James Foley. Natuurlijk keren hoofdrolspelers Dakota Johnson en Jamie Dornan ook weer terug als het koppeltje Anastasia Steele en Christian Grey. Freed volgt de gebeurtenissen uit Fifty Shades Darker (2017). Anastasia en Christian zijn nu getrouwd, maar hun huwelijk staat onder druk door terugkerende kwelgeesten uit hun verleden.

Fifty Shades Freed verschijnt op 8 februari in de Nederlandse bioscopen! Zo vlak voor Valentijnsdag valt er vast de nodige inspiratie op te doen in de film voor het boosten van je liefdesleven. Hieronder de nieuwe teaser trailer van Freed!

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goov25

Avatar

Fifty Shades Friet?

SeanDeNiro

Avatar

Hmm de hoer van meneer Grijs. Mag ik dat zo zeggen of ben ik nu anti romantisch?

Master Of Films

Avatar

Ik kan mij absoluut voorstellen dat SeanDeNiro wat harde woorden gebruikt.

Mrs. Grey is kwa vrouw precies hetzelfde als dom wicht Bella.

Ondetussen zitten vele actrices te zeiken over sterke vrouwenrollen in Hollywood. Maar de normale bioscoopbezoekster komt als een vlieg zowel 50 tinten als Twilight af. Vanwege Edward en/of Grey natuurlijk. Een man!

Schijnbaar toch geen behoefte aan een Sarah Conner, Katniss, Beatrix the Bride, Clarice Starling e.d. :P

nieuwslaatste nieuws

meest populair