Princess Leia-fans eren Carrie Fisher met uniek maïsdoolhof

Princess Leia-fans eren Carrie Fisher met uniek maïsdoolhof

Wat een mooi gebaar!

Sinds het overlijden van actrice Carrie Fisher (1956 - 2016) hebben veel fans haar geëerd met bijzondere kunstwerken. Creatieve fans van Fisher hebben nu een nieuw, uniek eerbetoon gemaakt in de vorm van een maïsdoolhof. Star Wars-fans zullen zeker een bekend patroon herkennen in de wirwar van gangpaden!

De boeren van het bedrijf Goebel Farms uit Evansville, Indiana, hebben namelijk een doolhof in het maïsveld gemaakt in de vorm van Fishers Star Wars-karakter Princess Leia. Volgens Goebel Farms werd dit unieke project al maanden van te voren gepland en konden computers in tractoren automatisch de juiste banen trekken nadat het ontwerp af was in Photoshop. Het maïsdoolhof is ook toegankelijk voor de fans van de actrice!

Bekijk de afbeelding
Dit jaar is Fisher nog te zien in Star Wars: The Last Jedi. Fisher rondde de opnames van die film al voor haar onverwachtse overlijden af. Wel heeft dit gevolgen voor Episode IX, het afgeronde deel in de trilogie. Oorspronkelijk zou Fisher ook in dat deel te zien zijn, maar de makers hebben in overleg met de familie besloten om haar geliefde personage Leia Organa uit de serie te schrijven.

Maar zo'n maïsdoolhof is wel een hele mooie en unieke manier om Fisher te eren.



NieuwsFilm

meest populair