Algemeen

Leonardo DiCaprio wil Stan Lee spelen in biopic

En heeft er al gesprekken over gehad.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 08:49 in Algemeen
Acteur Leonardo DiCaprio wil naar het schijnt de rol van Stan Lee spelen in een film over het leven van de Marvel-icoon. Dat vertelde de ondertussen 94-jarige Lee tijdens een panel op de Wizard World Nashville. De acteur heeft zelfs al gesproken met Lee.

"Geloof het of niet, ik heb het al besproken met Leonardo DiCaprio. Hij is een van mijn buren en we hadden het er een paar maanden geleden over. Toen zei hij dat het hem geweldig leek mijn verhaal op film te vertellen. Dus ik zei: nou, je mag auditie voor me doen! Moet er wel zeker van zijn dat de man het ook kan," aldus Lee.

DiCaprio is nu ook al verbonden aan andere films die te maken hebben met comics: zo zou hij wellicht voor Warner Bros. de rol van de Joker gaan spelen (als die studio zijn zin krijgt). Denken jullie dat de acteur een goede Stan Lee zou zijn?

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

moet hij wel beginnen met afvallen

rainking

Avatar

Geachte heer S.M. Lieber,

Zou u uw fans het grootste plezier ooit willen doen en voor deze film een cameo op willen nemen?

Met vriendelijke groet,

Een groot DC fan

P.S. Marvel komt op de tweede plaats hoor

nieuwslaatste nieuws

meest populair