Jonathan Rhys Meyers lijdt opnieuw aan alcoholverslaving na miskraam

Jonathan Rhys Meyers lijdt opnieuw aan alcoholverslaving na miskraam

Een lastige tijd voor het acteur-koppel...

Jonathan Rhys Meyers (o.a. bekend van Elvis) en Mara Lane (o.a. bekend van In A World...) hebben het trieste nieuws gedeeld dat Lane een miskraam heeft gehad. Dit liet Lane zelf weten op haar instagram-pagina: ''Het is met veel verdriet dat we mededelen dat ons tweede kindje het niet heeft gehaald...'' De twee acteurs hebben namelijk al een zoon, Wolf, die vorig jaar december werd geboren.

''We waren beiden super enthousiast en wilden graag nog een baby'tje (vooral Jonathan, hij nam het nieuws daardoor ook erg zwaar) maar het heeft niet zo mogen zijn... We doen ons best om ons eroverheen te zetten, maar we hebben er tijd voor nodig. Vooral na een tegenslag als deze''.

Helaas bleef het hier niet bij en lijkt Meyers opnieuw te leiden aan een alcoholverslaving, iets waar hij al eerder grote problemen mee had, maar waar hij uiteindelijk vanaf wist te komen. Het verlies van hun kindje lijkt echter voor de 40-jarige acteur weer aanleiding te zijn om flink te gaan drinken. Zo werden er recentelijk foto's genomen van Meyers op het vliegveld van Dublin, waar de beveiliging moest ingrijpen en de acteur van zijn vlucht halen aangezien hij iets te diep in het glaasje had gekeken en voor de nodige ophef zorgde.

Hier had Lane het ook over in haar bericht: ''Jonathan heeft lang aan depressies geleden vanwege vroegere mishandeling en misbruik en is geboren in een milieu waar alcoholisme een groot probleem was. Maar hij heeft dat volledig om weten te draaien en heeft ervoor gevochten om zijn dromen waar te kunnen maken. Ik ken niemand die het net zo ver heeft weten te schoppen, na al de vreselijke dingen die hij heeft meegemaakt''.

''Jonathan is veilig en we zorgen goed voor hem. We zijn momenteel op zoek naar een detox-centrum in de buurt van ons huis aangezien hij al twee keer geweigerd is in een ziekenhuis in Ierland, waar de wachtlijst erg lang is. Maar we zetten ons er samen overheen, het leven gaat door. Het leven is mooi, al is het soms lastig en zwaar, we kijken niet naar beneden tenzij het is om iemand op de been te helpen; het gaat ons lukken''.

Lane eindigde haar bericht met het uitspreken van hun solidariteit aan alle slachtoffers van de recente natuurrampen: ''We denken aan iedereen in Texas, Florida, India en Mexico, overal waar de natuurrampen een ravage achterlaten. We zijn erg geraakt door alles wat er op dit moment, de laatste paar weken zijn erg lastig geweest. Onze harten gaan uit naar alle mensen en dieren die lijden als gevolg van deze rampen. Met veel liefde, Mara en Jonathan''.

NieuwsFilm

meest populair