Zoon Jean-Claude Van Damme gearresteerd na dreigen met mes

Zoon Jean-Claude Van Damme gearresteerd na dreigen met mes

Ook vond de politie marihuana in zijn appartement.

Afgelopen zondag heeft actieheld Jean-Claude Van Damme slecht nieuws ontvangen. Zijn jongste zoon, Nicholas Van Varenberg, is namelijk gearresteerd nadat hij doordraaide en zijn kamergenoot met een mes bedreigde. De 21-jarige knul is o.a. ingerekend voor wangedrag, zware mishandeling met een dodelijk wapen, het onrechtmatig gevangen houden van iemand en het bezitten van marihuana.

De ellende vond plaats in Tempe, Arizona. De politie ontving een telefoontje van iemand in het gebouwenappartement waar Van Varenberg woont. Kennelijk wilde de beller dat de politie even bij hem langsging, omdat hij tegen een lift stond te slaan. De heren in blauw vonden weldra een bloedspoor en volgde het naar de kamer van Van Varenberg en zijn kamergenoot. Een rustig gesprek volgde en de agenten merkten dat de jongeman een geblesseerde hand had.

Een klein half uurtje nadat de politie was vertrokken, rende de kamergenoot naar beneden en beweerde dat hij was ontsnapt aan Van Varenberg, die hem had bedreigd met een mes. Volgens de kamergenoot was Van Varenberg bozer geworden omdat de eerstgenoemde de deur had geopend voor de politie.

Vervolgens bezochten ze voor de tweede keer het appartement en stuitten op een mes en marihuana. Daarna werd hij gearresteerd voor de eerder genoemde redenen. Het nieuws is als eerst gerapporteerd door roddelwebsite TMZ, die ook de onderstaande arrestatiefoto heeft vrijgegeven.

Bekijk de afbeelding
De moeder van Van Varenberg is model Darcy LaPier, de vierde vrouw van de Belgische spagaatexpert. Ze waren bij elkaar van 1994 t/m 1997. Daarvoor was Van Damme in het huwelijksbootje gestapt met Gladys Portugues, die in 1987 en 1990 respectievelijk leven gaf aan zijn eerste kinderen Kristopher en Bianca.



NieuwsFilm

meest populair