Algemeen

Nicolas Cage gaat op jacht in actiethriller 'Primal'

Een soort Snakes on a Plane, maar dan op een boot...en met veel meer verschillende dieren!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook om 08:52 in Algemeen
Nicolas Cage vindt kwantiteit over het algemeen net iets belangrijker dan kwaliteit en probeert jaarlijks dan ook zoveel mogelijk films te maken. Zo heeft de acteur er dit jaar al vier afgerond en staan er tot en met 2018 nog vijf in de planning. Oh nee, maak daar maar zes van, want Cage heeft schijnbaar ook alweer getekend voor een rol in een nieuwe actiethriller genaamd Primal.

Cage speelt Frank Walsh, een legendarische spoorzoeker die exotische dieren vangt voor dierentuinen. Wanneer hij met z'n meest recente vangst - waaronder een zeldzame witte jaguar uit het Amazonegebied - terug vaart naar de Verenigde Staten, gaat het mis. Er wordt namelijk ook in het geheim een politiek moordenaar via het vrachtschip uitgeleverd en wanneer deze ontsnapt, besluit hij ook de dieren vrij te laten. Het is aan Frank om de bemanning te beschermen tegen de losgeslagen beesten en daarnaast moet hij ook nog eens de losgeslagen moordenaar te pakken zien te krijgen.

Langdurig stunt-coördinator en assistant-regisseur Nick Powell maakt zijn regiedebuut en zal gebruik maken van een scenario van Richard Leder. De opnames gaan in oktober van start.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Die rol heeft ie nog niet gespeeld, maar zeg nooit nooit.

ThomasOMalley

Avatar

Haha inderdaad. Hopelijk blijft het ons bespaard.

nieuwslaatste nieuws

meest populair