Tim Miller officieel regisseur 'Terminator 6'

Tim Miller officieel regisseur 'Terminator 6'

Nu is het zeker.

Regisseur Tim Miller heeft officieel getekend voor Terminator 6. Na meerdere niet bepaald geslaagde pogingen om de franchise nieuw leven in te blazen, gaan de rechten in 2019 terug naar James Cameron. Die is van plan de franchise opnieuw te lanceren, en heeft daarvoor Miller gekozen als leidend man.

Daarover gingen al verhalen rond, toen Cameron voor het eerst vertelde wel interesse te hebben in een reboot. Die zou alle verhalen na T2: Judgement Day teniet moeten doen. De afgelopen maanden is er verder niets meer naar buiten gebracht over een eventuele deal tussen Miller en Cameron.

Die deal is er nu dus wel, want Skydance kondigde het volgende aan voor een 3D-screening van Judgement Day: "Voeg je bij filmmakers James Cameron en Tim Miller op de Paramount Lot voor een exclusief gesprek met The Hollywood Reporters Matt Belloni over hun samenwerking aan de aankomende Terminator."

Naar het schijnt vormt de nieuwe reboot het begin van een trilogie, al is dat natuurlijk verre van zeker (dat hangt af van de box office opbrengsten). Wel weten we dat Arnold Schwarzenegger terugkeert.



NieuwsFilm

meest populair