Angelina Jolie leegt agenda voor kinderen

Angelina Jolie leegt agenda voor kinderen

Jolie is naast actrice en regisseuse vooral een trotse en zorgzame moeder.

Het gaat weer redelijk goed met actrice en regisseuse Angelina Jolie en haar kinderen, krap een jaar na Jolies veelbesproken scheiding met acteur Brad Pitt, zo vertelt Jolie in een interview met People. Volgens Jolie hebben haar kinderen weer zin om leuke te dingen te doen, maar dat is dus een hele tijd anders geweest.

"Ik heb zo mijn ups en downs, maar ik voel me nu wel sterker dan voorheen," vertelt Jolie aan People. "We hebben allemaal onze moeilijke momenten in het leven, maar als moeder heb je ook vooral te zorgen voor je kinderen. Mijn kinderen zijn midden in hun puberteit en al het anderen is bijzaak," zegt Jolie.

Jolie heeft zes kinderen - Maddox (16), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11), Vivienne (9) en Knox (9) - om voor te zorgen. Dat doet ze met veel liefde en het afgelopen jaar heeft ze dan ook nauwelijks gewerkt om zo bij haar kinderen te kunnen zijn in die verdrietige tijd waar ze samen doorheen gingen.

"Alles draait om mijn kinderen voor mij. Ik heb bewust een jaar niet gewerkt om bij hen te kunnen zijn, omdat ze me nodig hadden en ik hen. Mijn werk bespreek ik ook uitgebreid met mijn kinderen, omdat alles wat ik doe ook hen raakt. Ik vind het belangrijk dat ook zij zich prettig voelen bij de dingen die ik doe," aldus Jolie.



NieuwsFilm

meest populair