Lord & Miller schrijven nieuwe versie 'LEGO Movie Sequel'-script

Lord & Miller schrijven nieuwe versie 'LEGO Movie Sequel'-script

Door hun vertrek bij de Han Solo-film hebben de twee extra tijd om zich te richten op de animatiefilm.

The LEGO Movie-regisseurs Phil Lord en Christopher Miller hebben getekend om een nieuwe versie te schrijven van het script van The LEGO Movie Sequel. In de film zal het verschil tussen geslachten centraal staan. Het duo was verantwoordelijk voor het kritische en financiele succes van de eerste film en werden met name geprezen voor de humor en de ontroerende elementen.

Omdat ze eerder waren verbonden aan de Han Solo-film, zouden de twee eigenlijk alleen dienst doen als producenten. Nu dat echter niet meer doorgaat, kunnen ze meer tijd steken in het vervolg op The LEGO Movie.

Mike Mitchell blijft aan als regisseur, terwijl Dan Lin en Chris McKay terugkeren als producenten. De twee laatstgenoemde namen hebben bevestigd dat Miller en Lord terugkeren als scenaristen. Ze zeiden het volgende over de plot van de sequel:

"Deze film gaat er vooral over wanneer je je zusje uitnodigt in jouw wereld en met jouw speelgoed laat spelen. Wat is het verschil tussen wanneer een meisje en een jongen met hetzelfde speelgoed spelen? Chris en Phil zijn superslim en uitstekende schrijvers. Deze vragen zullen dan ook door hen op een aparte manier worden beantwoord. Net als de eerste LEGO Movie zullen we ook deze keer interessante onderwerpen aansnijden."

The LEGO Movie Sequel wordt verwacht in 2019.

NieuwsFilm

meest populair