Tovenaar Eddie Redmayne vijf jaar lang gestalkt en betast door Duitse gek

Tovenaar Eddie Redmayne vijf jaar lang gestalkt en betast door Duitse gek

Hopelijk wordt deze heftige tijd nu eindelijk afgesloten voor de acteur en zijn gezin.

De Britse acteur Eddie Redmayne (Fantastic Beasts and Where to Find Them, Early Man) is voor enkele maanden verlost van een vervelende stalkster uit Duitsland. Redmayne en zijn gezin werden ruim vijf jaar lang lastiggevallen door de vrouw, die naar eigen zeggen in een vorig leven met de Hollywoodster getrouwd was.

De Duitse vrouw is een groot fan van Redmayne, zo groot dat ze jarenlang vanuit Duitsland naar Engeland vloog om de acteur te kunnen bezoeken in zijn thuisplaats Londen en sinds kort zelfs woonachtig is in de stad. De 49-jarige vrouw staarde regelmatig intens naar acteur vanaf een muurtje in een stadsparkje dat Redmayne vaak bezoekt.

De Duitse stalkster dook dikwijls ook op bij plaatsen waar Redmayne ook aanwezig was, zoals bij lezingen van de Oscar-winnaar. Ook probeerde ze de Fantastic Beasts-ster regelmatig aan te raken in het bijzijn van zij dochtertje en stond ze voor het raam te gluren naar Redmayne terwijl hij zich omkleedde. De superfan van de 35-jarige acteur heeft dus duidelijk last psychische problemen.

Haar stalkgedrag had dan ook een grote impact op Redmayne en zijn gezin. De acteur en zijn vrouw hebben de Duitser dan ook regelmatig beleefd proberen aan te spreken op haar vreemde gedrag, maar poging op poging bleek dat niet te werken, vandaar dat Redmayne een rechtszaak aanspande tegen haar. De rechter veroordeelde haar tot twee maanden cel en legde de stalkster een gebiedsverbod op.

Hopelijk leert ze haar les en hebben Redmayne en zijn familie nu na vijf rampjaren eindelijk rust.



NieuwsFilm

meest populair