'Nightwing'-regisseur belooft zoveel mogelijk echte actie

Maar we zullen nog wel even moeten wachten op de film.

Regisseur Chris McKay sprak vandaag kort over zijn Nightwing-film, die binnen het DCEU gemaakt moet worden. Tijdens een persmoment voor The Lego Ninjago Movie, sprak hij met Collider over Nightwing en beloofde hij spannende actie.

"Het wordt een badass actiefilm met veel hart en emotie. Het wordt een gekke, leuke rit," aldus McKay. "Wie dan ook de acteur wordt die Nightwing zal spelen, en wie dan ook van de andere acteurs die erin zitten, er komt een fucking bootcamp ervaring, omdat het veel wordt. Ik ga zo min mogelijk CG gebruiken, het wordt allemaal echt. Het wordt echt stuntwerk, ze moeten allemaal veel voor de camera doen en het moet zo echt mogelijk zijn. Voor de cast en crew, maar ook voor het publiek, wordt het een levendige ervaring. Het wordt niet als die films waarin er veel CG en vliegwerk is, dat soort dingen. Alles wat hij doet, zal echt zijn. Zijn superkracht is ontzettend goed zijn, als mens, in vechten, gymnastiek, dat soort dingen en dat zal je allemaal in beeld gaan zien."

Nightwing verkeert nog in een vroeg productiestadium. Tegelijk is het wel mooi om nu al te zien dat de regisseur een duidelijke visie heeft op zijn project. Wanneer de film in de bioscopen zal draaien is nog niet bekend. Wellicht dat The Batman onder meer Nightwing introduceert - daar gingen al eens geruchten over - en zo deze film opzet. Maar dat weten we natuurlijk nog niet zeker.



NieuwsFilm

meest populair