Red-band trailer 'Better Watch Out' is een 'Home Alone/The Strangers'-hybride

Red-band trailer 'Better Watch Out' is een 'Home Alone/The Strangers'-hybride

Een gestoorde kerstfilm met een speciale twist?

Sinds het project werd aangekondigd meldde men dat Better Watch Out (voorheen Safe Neighborhood genoemd) een nieuwe draai zal geven aan films die over huisinvasies gaan. Toen de horrorkomedie van regisseur Chris Peckover eindelijk gefilmd was en nadien speciale vertoningen kreeg, raadden de recensenten aan om blindelings naar de film te gaan. Een eventuele trailer zou dus de eerste kijkbeurt kunnen verderven voor de liefhebber. Dat brengt ons in een lastig parket, want de makers hebben nu de red-band trailer uitgebracht. En deze geeft inderdaad het één en ander weg.

Better Watch Out draait - simpeler en minder bedervend gezegd - om babysitter Ashley die tijdens de Kerstdagen op haar buurjongen en zijn vriend moet passen. Weldra wordt ze gedwongen hen te beschermen wanneer er in het huis gebroken wordt door een groep figuren. Of althans, dat denkt ze.


Ashley wordt gespeeld door Olivia DeJonge. De buurjongen en diens kameraad door Levi Miller en Ed Oxenbould. Verder zijn er ook bijrollen voor Virginia Madsen en Patrick Warburton. Peckover schreef samen met Zack Kahn het scenario. Better Watch Out (die vergeleken wordt met titels als Home Alone, The Strangers en Funny Games) krijgt geen grootse release en komt 6 oktober gelimiteerd uit in de Amerikaanse bioscopen. Rond die periode zal de film ook op VOD verschijnen. Bekijk hieronder een nieuwe poster.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair