Algemeen

Volledige trailer 'Jeepers Creepers 3'!

Voor de fans van de eerdere delen.

door Bram de Groot om 08:00 in Algemeen
Na de eerdere teaser zie je hieronder de volledige trailer voor Jeepers Creepers 3, het langverwachte tweede vervolg op het origineel - Jeepers Creepers - uit 2001.

Dit derde deel speelt zich 23 jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. Sargent Tubbs (Brandon Smith) vormt een team om de Creeper voor eens en altijd terug te sturen naar de hel. Zijn slachtoffers krijgen steeds meer te weten over de duistere achtergrond van het wezen.

De Creeper wordt in de film van controversiële filmmaker Victor Salva gespeeld door Jonathan Breck, iets dat hij ook in de voorgaande delen deed. Jeepers Creepers 3: Cathedral zou slechts één dag in de States in de bioscoop verschijnen, op 26 september. Daarna zal de film vooral een Direct-to-Dvd / Video-on-Demand titel zijn.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Best zin in eigenlijk. De vorige 2 delen waren voor mij ook erg vermakelijk!

Akke Moeka Hara

Avatar

Dus dit wordt een echte battle zo te zien.
Wacht hier al een tijdje op!

Frietgezicht

Avatar

Ik vond de eerste 2 delen ook vermakelijk.
Eigenlijk is de 1ste zelfs echt een horror topper/must see tot het moment dat je hem in volle glorie ziet en het veranderd in een standaard maar vermakelijk filmpje.

Ik dacht trouwens continu te lezen dat die geile chick die deel 1 overleefde weer mee zou doen maar die heb ik geen seconde voorbij zien komen in deze trailer. Jammer.

Blockbuster

Avatar

Waarom maar 1 dag in de bios. Wil hij soms beste 24 uurs opening record verbreken. :P Denk wel dat het een bios-succes wordt. Iedere fan wil hem toch op groot scherm zien.

EntertainmentWatcher

Avatar

Deze film had nooit door deze smeerlap gemaakt mogen worden. Deze viezerik zou zelfs nooit geen ene film meer mogen maken.

NieuwsFilm

meest populair