Deze oorsprongsscène had Bill Skarsgård graag nog willen zien in 'It'

Deze oorsprongsscène had Bill Skarsgård graag nog willen zien in 'It'

Een monsterlijk schepsel sinds jaar en dag!

Let op! Dit artikel bevat mogelijke spoilers!

Momenteel verovert horrorfilm It de wereldwijde bioscoopzalen. Met een speelduur van 135 minuten is de film al een vrij lange zit, maar als het aan regisseur Andres Muschietti ligt, verschijnt er ook nog een speciale director's cut van It met zo'n vijftien minuten aan extra materiaal. Één van de scènes die we wellicht zullen gaan zien in deze uitgebreide versie is een flashbackscène over It, zo vertelt acteur Bill Skarsgård, die in de huid kroop van Pennywise de clown, in een recent interview.

"We hebben een flashbackscène geschoten die zich afspeelde rond het jaar 1600, de tijd voordat Pennywise daadwerkelijk Pennywise werd," vertelt Skarsgård. "Het eindresultaat was een ontzettend angstaanjagende scène waarin ik niet de clown speel. Eigenlijk leek ik meer op mezelf. Het diende als een soort uitleg over de oorsprong van It of Pennywise," aldus de Zweedse acteur.

Skarsgård merkt op dat hij het interessant zou vinden om de oorsprong van It alsnog te gaan verkennen in deel twee. Regisseur Muschietti hintte daar ook al op. "Het idee is dat It al ronddwaalt op de aarde voor duizenden en duizenden jaren. Deze flashbackscène vertelde dat min of meer," aldus Skarsgård over de oorsprong van zijn personage.

Het materiaal voor deze scène is volgens Skarsgård al gedraaid, dus er is ook nog een kans dat we de scène misschien gaan zien in de langere director's cut van deel een die wordt uitgebracht. Anders zien we een dergelijke scène vast wel terug in het nu al sterk gehypte vervolg!



NieuwsFilm

meest populair