Gerucht: Eerste trailer 'Jurassic World: Fallen Kingdom' in november

Gerucht: Eerste trailer 'Jurassic World: Fallen Kingdom' in november

We moeten nog maar een dikke maand wachten dus!

Het gerucht gaat dat we niet gigantisch lang meer hoeven te wachten op de eerste trailer van Jurassic World: Fallen Kingdom. Regisseur J.A. Bayona rondde in juli de opnames af en is nu druk bezig met de post-productie. Gespeculeerd werd dat we in die maand ook al de eerste trailer te zien zouden krijgen, tijdens de San Diego Comic-Con, maar dat mocht niet zo zijn. Ondertussen meldt de site Jurassic Outpost dat we begin november de eerste beelden krijgen.

Volgens de fansite heeft Universal zijn licentiepartners laten weten dat de marketingcampagne voor de vervolgfilm op het immens populaire Jurassic World "formeel van start gaat" in die maand. Wellicht wil de studio hetzelfde effect teweeg brengen als bij Jurassic World, want in november 2014 kregen we de eerste trailer voor die film te zien.

Logisch is het ook: de film moet in de loop van juni 2018 in de bioscoop gaan draaien en dus verwachten we inderdaad snel een trailer. November is een mooie maand, want dan kan men de trailer bij wat winterblockbusters vertonen.

Een synopsis is er nog niet, die volgt vermoedelijk rond de tijd dat we de trailer te zien krijgen. Vanaf 21 juni 2018 in de bioscoop, wederom met hoofdrollen voor acteurs Chris Pratt en Bryce Dallas Howard.



NieuwsFilm

meest populair