Algemeen

Bekijk heel veel foto's van 'Star Wars: The Last Jedi'

Lucasfilm heeft nieuwe en oude beelden vrijgegeven.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 18:03 in Algemeen
Lucasfilm heeft vierentwintig beelden vrijgegeven van Rian Johnsons Star Wars: The Last Jedi. De meeste beelden zagen we al eens voorbij komen in bijvoorbeeld Empire Magazine of Entertainment Weekly, maar niet eerder kregen we ze zonder watermerk te zien. En dat vormt, vooral bij deze film waar zo weinig van wordt vrijgegeven, genoeg reden om ze nog eens te plaatsen.

De beelden die we zien zijn soms behoorlijk mooi en gedetailleerd. Andere keren zijn het interessante beelden van de opnames, die laten zien hoeveel tijd en energie en ook echte effecten er in bepaalde scènes zit. Let vooral ook op de beelden die zijn vrijgegeven van de gigantische Star Destroyer die we in de film te zien krijgen en de details die daarop zitten.

Ook zien we beelden van personages als Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega), Luke (Mark Hamill), Poe Dameron (Oscar Isaac), Kylo Ren (Adam Driver) en General Hux (Domhnall Gleeson) voorbij komen. Kortom: genoeg materiaal om van te genieten tot we volgende maand ergens de nieuwe trailer te zien krijgen. Vanaf 13 december in de bioscoop!

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nature

Avatar

Zowat allemaal oud.

Master Of Films

Avatar

Weinig nieuws onder Tatooine's zonnen. Veeal komen uit de trailer.

Jodorowsky420

Avatar

"We zijn superorigineel", aldus Rian Johnson. Aparte Star Destroyer, witte planeet, starfighters die op AT-AT's afvliegen, oh ja en AT-AT's! Lekker origineel Rian. Lieg de volgende keer niet tegen ons.

Ed Crane

Avatar

Nee... nee maar kijk... als je goed kijkt dan zie je dat het geen AT-AT Walkers zijn, maar een opvolger ervan, een nieuw model! Hij is echt anders, heus kijk maar goed! Dus! Dus da's heel anders dan Empire, dus!

gwhconcepts

Avatar

Trailer screenshots... hmmm... en nu ik ze zo op een rijtje bekijk, begin ik bang te worden dit de "Empire Strikes Back"-remake gaat worden.

Akke Moeka Hara

Avatar

Kylo ziet er Zen uit, Kylo Zen!!!! #badabumtsss

benjamin

Avatar

Jodorowsky420 ""We zijn superorigineel", aldus Rian Johnson. Aparte Star Destroyer, witte planeet, starfighters die op AT-AT's afvliegen, oh ja en AT-AT's! Lekker origineel Rian. Lieg de volgende keer niet tegen ons."
Het is toch nog niet zeker daarom dat de zaken die er wél toedoen daarom niet origineel kunnen zijn...

GreenHornet

Avatar

ik zie veel the Empire Strikes back in.

als Rey maar niet Luke gaat verlaten om haar vrienden te redden. En dan achter komt wie haar echte ouders zijn.

NoahMeeuws

Avatar

Heerlijk dat er nog niets over de film bekend is :)

Artificialis

Avatar

Wat een creatieve armoede weer.. Die rode plastic pakken kun je toch geen geloofwaardige kostuums meer noemen? Begrijpen deze mensen überhaupt dat George Lucas het er in de jaren 70 en 80 zo uit liet zien omdat het de jaren 70 en 80 waren? We leven nu in 2017 he?

snowkrash

Avatar

Uiteindelijk wordt het gewoon 2.x uur lekkere scifi entertainment met mooie effecten terwijl ik een doosje popcorn eet. Prima.

Voor echte inhoud scifi is er genoeg ander aanbod. Begin oktober Blade Runner!

Sunspot

Avatar

LOL, niks dus als je afgaat op de foto's.

nieuwslaatste nieuws

meest populair