Spraakmakende seksscène 'Kingsman: The Golden Circle' verdedigd

En Matthew Vaughn pissig over onthulling terugkeer Colin Firth.

Let op: onderstaande kun je als een spoiler ervaren! Voor wie Kingsman: The Golden Circle al heeft gezien weet dat "Eggy" kortstondig het bed deelt met een opvallende blondine. Dit is allemaal onderdeel van zijn missie om het leven van miljoenen mensen te redden. In de scène zien we hoe Eggsy een GPS trackertje bij de dame "naar binnen" brengt.

"Het is wat Matthew Vaughn doet, het is zijn handtekening. Hij doet graag iets dat choqueert. In Kick-Ass was het Chloe Grace Moretz die het C-woord zei, in Kingsman 1 was het de billenscène van de Zweedse prinses en in deze is het dit. En ja, niet iedereen zal het even smakelijk vinden, maar het doet mensen er zeker over praten. Het enige wat de scène doet is te laten zien waar Bond naar verwijst en op een dubbelzinnige manier over praat," aldus hoofdrolspeler Taron Egerton tegenover Screen Rant.

Onthulling terugkeer Colin Firth
Overigens liet regisseur Matthew Vaughn tegenover IGN weten dat hij helemaal niet blij is met het feit dat de terugkeer van Colin Firth (Harry "Galahad" Hart) al werd gespoild in de trailers:

"Ik ga niet over de marketing. Dat te bedenken is enorm lomp. Ik heb de studio gesmeekt om het niet te onthullen, aangezien het de kracht achter de eerste akte is. Als je niet zou weten dat die scène zou bestaan, dan zou het publiek even zijn adem inhouden. Je moet het maar de aardige jongens van de marketing vragen. Ik denk dat ze de opdracht krijgen om de film open te gooien en niet teveel aandacht mogen besteden aan de ervaring van de film. "

En zo is dat Matthew. De terugkeer van de "oude" Galahad had waarschijnlijk een stuk verrassender geweest als dit al niet in de trailers en dergelijke te zien was...

NieuwsFilm

meest populair