Algemeen

Gaat Quentin Tarantino een film maken voor een van de bekendste en geliefdste franchises aller tijden?

Misschien onverwacht, maar de wereldberoemde regisseur lijkt wel interesse te hebben...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 14:47 in Algemeen
Een nieuwe Quentin Tarantino film is iets waar de nodige filmfans altijd met smart naar uitkijken. De regisseur weet iedere keer weer een indrukwekkende cast te verzamelen en staat bekend om zijn 'nouvelle violence' filmstijl; dus, toen Tarantino recentelijk liet weten dat hij misschien wel interesse zou hebben in het maken van een Star Trek film, keken zijn fans daar wel van op. Je leest het goed, Tarantino zal wellicht een Star Trek film willen maken voordat hij met pensioen gaat.

De wereldberoemde regisseur heeft namelijk al meerdere keren laten weten dat hij in totaal tien films wil maken en er dan mee stopt. Dat zou betekenen dat we dan nog maar twee films van hem te zien krijgen. Tarantino zei gedurende een interview dat hij het wel ziet zitten om eventueel een Star Trek film te maken, maar dan moet de studio hem daarvoor dus wel snel contacteren mocht deze interesse hebben. Tarantino heeft nog nooit een science-fiction film gemaakt, maar toen hij ernaar gevraagd werd liet hij weten dat zeer zeker een interessant idee te vinden: ''Ik een Star Trek film regisseren? Ik zou er zeker wel over nadenken en het erover willen hebben!''

De kans is natuurlijk klein dat het zal gebeuren en de vraag is of veel Tarantino-fans hier daadwerkelijk op zitten te wachten. Het zou namelijk betekenen dat we dan nog maar één echte originele Tarantino film te zien krijgen, misschien best jammer? Want als dit plan onverhoopt gerealiseerd wordt, zal Tarantino toch redelijk beperkt worden en zich aan de voor Star Trek geldende regels moeten houden.

Wat is jullie idee hierover? Zouden jullie graag met Tarantino de ruimte in gaan of liever toch maar niet?

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gerlof1378

Avatar

Star Trek 16+ dan dat word dan vast een brute en gewelddadige Star Trek, maar afijn das misschien he ik zeg laat maar komen. Maar dan moet het wel een op zich staande Star Trek worden gezien hij nooit een sequel maakt (op Kill Bill dan na, maar ja das 1 verhaal) en het feit dat hij helemaal ophoud met films maken we zullen het zien.

Gigan72

Avatar

Kirk to Mr Spock Okay so, tell me again about the hash bars on Vulcon.
Okay Jim what do you want to know? 

Prince John

Avatar

Oh yeah en dan Samuel L. Jackson als Lieutenant Worf die de hele tijd het n-woord zegt

Decepticon

Avatar

Nee liever niet, ik ben al niet zo'n Tarantino fan. Ik ben bang dat we dan een veel te dialoog gedreven film krijgen, net zoals de oude saaie tv-series ook waren. Daar dank ik voor.

Helaas gaat J.J. Abrams straks met Episode IX aan de gang, dus hij kan op korte termijn geen vierde Star Trek film maken. Misschien wel Rian Johnson wel.

MikeyMo

Avatar

Dit gaat nooit gebeuren :D

Darthmar

Avatar

Ik hoop het niet. Ben een fan van Star Trek maar niet van Taratino's films.

Darthmar

Avatar

Ik hoop het niet. Ben een fan van Star Trek maar niet van Taratino's films.

ThomasOMalley

Avatar

Natuurlijk, Tarantino maakt geen slechte films. Hoewel ik liever heb dat, als dit inderdaad zijn laatste film gaat zijn, hij zich op een ander project richt. Slechter dan Beyond wordt 'ie in ieder geval niet.

Ed Crane

Avatar

Tarantino heeft gewoon een eigen visie op wat hij goed aan Star Trek vindt en wat een film volgens hem zou moeten zijn als men hem er naar vraagt en vindt het leuk om met dat idee te spelen. Dat is wat anders dan dat hij daadwerkelijk een Star Trek-film gaat maken; dat zie ik nooit gebeuren. Hier bespreekt 'ie ook Star Trek:

ThomasOMalley

Avatar

Klopt. Hij heeft zo ook een stukje over een Luke Cage-film waar hij jaren geleden een idee bij had. Zoiets komt echter niet snel van de grond wanneer hij niet genoeg vrijheid heeft om er zijn eigen visie op los te laten.

benjamin

Avatar

Op zich zou ik uiteraard wel benieuwd zijn mocht dit gebeuren, maar de kans dat hij ooit echt dat zal (mogen) doen is vrij klein.

noah81

Avatar

Meh alsjeblieft niet.
Laatste paar tarantino films vond ik weinig aan en ik denk dat het er niet beter op word als hij dit gaat doen.

McGraig

Avatar

Gebakken lucht. Zo ging het verhaal al eens over James Bond. Straks komen Indiana Jones, Rocky en Terminator ook nog voorbij.

Adekikker01

Avatar

Onzin.

Ik had hier overigens wel de zoveelste domme reactie van Master of film verwacht!

Artificialis

Avatar

Geweldig idee, maar in plaats van Star Trek zou hij gewoon een eigen ruimtefilm kunnen gaan maken. Christopher Nolan heeft dat in eigen stijl ook met Interstellar gedaan en dat was ook een succes. Een R-rated ruimtefilm in Quentin Tarantino stijl zou zeker een leuk idee zijn.

Hancock

Avatar

Hell no!!

Master Of Films

Avatar

Tarantino's Star Trek lijkt mij echt wel gaaf. :)

marcelvanhooijdonk

Avatar

Lijkt me geen goede combinatie. Hoop dat hij op tijd inziet dat sci-fi niet zijn genre is!

nieuwslaatste nieuws

meest populair