Gaat Quentin Tarantino een film maken voor een van de bekendste en geliefdste franchises aller tijden?

Misschien onverwacht, maar de wereldberoemde regisseur lijkt wel interesse te hebben...

Een nieuwe Quentin Tarantino film is iets waar de nodige filmfans altijd met smart naar uitkijken. De regisseur weet iedere keer weer een indrukwekkende cast te verzamelen en staat bekend om zijn 'nouvelle violence' filmstijl; dus, toen Tarantino recentelijk liet weten dat hij misschien wel interesse zou hebben in het maken van een Star Trek film, keken zijn fans daar wel van op. Je leest het goed, Tarantino zal wellicht een Star Trek film willen maken voordat hij met pensioen gaat.

De wereldberoemde regisseur heeft namelijk al meerdere keren laten weten dat hij in totaal tien films wil maken en er dan mee stopt. Dat zou betekenen dat we dan nog maar twee films van hem te zien krijgen. Tarantino zei gedurende een interview dat hij het wel ziet zitten om eventueel een Star Trek film te maken, maar dan moet de studio hem daarvoor dus wel snel contacteren mocht deze interesse hebben. Tarantino heeft nog nooit een science-fiction film gemaakt, maar toen hij ernaar gevraagd werd liet hij weten dat zeer zeker een interessant idee te vinden: ''Ik een Star Trek film regisseren? Ik zou er zeker wel over nadenken en het erover willen hebben!''

De kans is natuurlijk klein dat het zal gebeuren en de vraag is of veel Tarantino-fans hier daadwerkelijk op zitten te wachten. Het zou namelijk betekenen dat we dan nog maar één echte originele Tarantino film te zien krijgen, misschien best jammer? Want als dit plan onverhoopt gerealiseerd wordt, zal Tarantino toch redelijk beperkt worden en zich aan de voor Star Trek geldende regels moeten houden.

Wat is jullie idee hierover? Zouden jullie graag met Tarantino de ruimte in gaan of liever toch maar niet?



NieuwsFilm

meest populair