Kaya Scodelario, Josh Hutcherson en meer gecast in 'Die in a Gunfight'

Kaya Scodelario, Josh Hutcherson en meer gecast in 'Die in a Gunfight'

Ook Olivia Munn en Helen Hunt in een vernieuwde versie van Romeo & Julia.

De Mark Gordon Company is werk aan het maken van een nieuw soort Romeo & Julia-verhaal. William Shakespeare's romantische/klassieke tragedie krijgt een modern jasje en wordt momenteel geschreven door Andrew Barrer en Gabriel Ferrari (Ant-Man and the Wasp). De hele onderneming, die de naam Die in a Gunfight draagt, heeft ook meteen een viertal namen weten te strikken om in de film op te treden. Het gaat om Kaya Scodelario, Josh Hutcherson, Olivia Munn en Helen Hunt.

Het verhaal draait om twee noodlottige geliefden, Ben (Hutcherson) en Mary (Scodelario). Ze delen het verlangen om de grenzen van hun levens te overschrijden, wat hun passie aanwakkert en leidt tot een strijd om hun liefde. Op de achtergrond domineert bedrijfsspionage, wraak en een langdurige vete tussen hun families. Die in a Gunfight - waarin aangename, rauwe emotie en kleurrijke karakters moeten voorkomen - tracht aan te tonen dat ware liefde alles overwint. En als dat niet lukt? Dan zul je leren hoe je op spectaculaire wijze ten onder gaat.

Collin Schiffli is aangesteld om het project, welke een romantische actiefilm moet worden, te regisseren. Die in a Gunfight wordt geproduceerd door dezelfde makers die titels hebben afgeleverd als Sand Castle en het aankomende Murder on the Orient Express. De eerste opnames vinden volgende maand al plaats in Boston, Massachusetts.



NieuwsFilm

meest populair