'Game of Thrones'-acteurs Kit Harington & Rose Leslie verloofd

'Game of Thrones'-acteurs Kit Harington & Rose Leslie verloofd

Het tweetal is een stel sinds 2012.

Een paar maanden geleden spreidde het nieuwtje uit dat Kit Harington en Rose Leslie in het huwelijksbootje gingen stappen, maar dat klopte niet. Nu kunnen de roddelbladen echter wel lekker hun gang gaan, want een vriend van het stel heeft onthuld dat de 30-jarige Harington eindelijk om Leslie's hand heeft gevraagd. Kennelijk deed hij dit tijdens de zomer. Het nieuws maakten ze vorige maand bekend aan vrienden en familie.

De bron: "Een datum moeten ze nog prikken, maar ze hebben in ieder geval vorige week aan vrienden en familie verteld dat ze zijn verloofd. Kit wist het al heel lang dat hij met Rose wilde trouwen, maar eerst wilde hij dat ze samen een huis gingen kopen en het eventjes rustig aan gingen doen."

Helemaal begin dit jaar kochten ze inderdaad een huis in East Anglia, Engeland ter waarde van 1.75 miljoen pond. In juni onthulde de Engelsman dan ook tijdens een interview met James Corden: "Ik ben samen gaan wonen met mijn beste vriendin, Rose. Dus ik ben heel erg blij. Het gaat goed. Ze heeft allerlei ideeën voor het huis."

Harington en Leslie leerden elkaar kennen gedurende de opnames van fantasieserie Game of Thrones. Daarin speelden ze ook al geliefden. Volgens Harington viel hij dan ook voor zijn verloofde toen ze aan het tweede seizoen werkten in IJsland. "Als je al tot iemand aangetrokken voelt, en dan speelt ze ook nog eens je geliefde in een serie, dan wordt het erg gemakkelijk om verliefd te worden." Hoewel ze pas vorig jaar hun relatie bevestigden, zijn de tortelduifjes al sinds 2012 samen.



NieuwsFilm

meest populair