Alternatieve Indominus Rex uit 'Jurassic World' onthuld

Alternatieve Indominus Rex uit 'Jurassic World' onthuld

Zo had de I-Rex er ook uit kunnen zien.

Een dinosaurus is op het eerste oog niet bepaald het mooiste dier om te zien en de Indominus Rex uit Jurassic World was al helemaal geen schoonheid. Uiteraard zijn smaken verschillend, maar het had nog veel erger gekund. Nieuw onthulde concept-art toont namelijk een alternatief ontwerp voor de losgeslagen dino uit de kaskraker uit 2015.

Op de ArtStation-pagina van Ian Joyner, een van de ontwerpers van de film van regisseur Colin Trevorrow. Het is duidelijk dat het ontwerp nog erg lijkt op een T-Rex en dat verklaart waarschijnlijk ook waarom er uiteindelijk een andere ontwerp is gebruikt voor de I-Rex. Ook lijkt deze versie kortere armen en een kleinere bek te hebben. Hoe doet ergens ook wat vriendelijker aan...

Bekijk de afbeelding
De belangrijkste menselijke hoofdrollen in Jurassic World waren voor Chris Pratt en Bryce Dallas Howard. Zij keren terug voor het vervolg Jurassic World: Fallen Kingdom welke volgend jaar zomer verschijnt. In die film komen ze minimaal de T-Rex weer tegen en Blue, de vermoedelijk enige nog levende raptor uit de vierde Jurassic Park-film.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair