Eerste reacties 'Blade Runner 2049': Baanbrekend meesterwerk!

Eerste reacties 'Blade Runner 2049': Baanbrekend meesterwerk!

De topper van 2017?

Volgende week gaat eindelijk het langverwachte vervolg op Ridley Scotts Blade Runner uit 1982 wereldwijd in première. De trailers en korte films waren al indrukwekkend en nu zijn ook de eerste reacties online verschenen. En deze blijken te zeggen waar iedereen al op hoogte.

Volgens onderstaande eerste online reacties van filmjournalisten en andere kenners is Blade Runner 2049 een schot in de roos. De film van regisseur Denis Villeneuve wordt onder meer baanbrekend, een sci-fi meesterwerk, mind-blowing, fenomenaal en verbazingwekkend genoemd. Ook Villeneuve wordt bejubeld.

Voorlopig rust er nog een embargo op de volledige recensies. Hieronder een flinke reeks tweets over de film die vanaf 5 oktober te zien is in de Nederlandse bioscoopzalen.









Met rollen voor Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto, Ana de Armas, Dave Bautista, Robin Wright en Sylvia Hoeks is het 30 jaar na de gebeurtenissen in de eerste film. LAPD-agent K. ontdekt een lang verborgen geheim, dat het potentieel heeft om wat er nog aan beschaving over is, in chaos te storten. K's ontdekking leidt ertoe dat hij op zoek moet naar Rick Deckard, een voormalig Blade Runner van de LAPD, die 30 jaar vermist is.



NieuwsFilm

meest populair