Trailer, poster, foto en art 'Thor: Ragnarok'

Trailer, poster, foto en art 'Thor: Ragnarok'

Zeker even kijken.

Nog een maandje en dat gaat de zeventiende film in het Marvel Cinematic Universe (MCU) in première. De fans weten natuurlijk al dat het gaat om Thor: Ragnarok, de derde Thor-film en de sciencefiction superheldenfilm die een grote stap zal zetten richting de enorme intergalactische oorlog in Avengers: Infinity War die een paar maanden later verschijnt.

Hieronder een hoop promotiemateriaal met een nieuwe - Chinese - trailer, een onthullende foto, coole art, een featurette en een gave poster. We starten met de trailer, met uiteraard onder meer de God of Thunder (Chris Hemsworth), Hela (Cate Blanchett), Valkyrie (Tessa Thompson) en een nieuw shot van demon Surtur. Hemsworth introduceert het geheel.


Ook aardig is onderstaande foto, die duidelijk lijkt te maken dat we de "The Warriors Three" terugkeren in Ragnarok. Op de foto zie je Hogun, de rol van Tadanobu Asano.

Bekijk de afbeelding
Eveneens is het artwork voor het "The Art of Thor: Ragnarok" onthuld, door artiest Andy Park. Voor wie de uitgaven kent, weet dat het boek heel gave concept-art zal gaan onthullen.



Bekijk de afbeelding
Hieronder zie je een featurette die je meeneemt achter de schermen bij de nieuwste film van Marvel Studios.


Vanaf 26 oktober draait de film van regisseur Taika Waititi in de Nederlandse bioscoop. Hieronder het nieuwe affiche!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair