Eerste foto 'Chaos Walking' met blonde Daisy Ridley!

Eerste foto 'Chaos Walking' met blonde Daisy Ridley!

Tom Holland speelt de hoofdrol.

Hieronder een eerste blik op de film Chaos Walking van regisseur Doug Liman, onlangs nog verantwoordelijk voor de Tom Cruise-film American Made. De hoofdrollen in de boekverfilming zijn voor Spider-Man-acteur Tom Holland en Star Wars-actrice Daisy Ridley.

Op de foto zien we de jonge sterren in hun rollen als Todd Hewitt en Viola Eade. Hewitt is de laatste jongen in Prentisstown, een stad waarin iedereen kan horen wat iedereen denkt, in een continue stroom lawaai. Privacy en geheimen bestaan dus niet. Todd ontdekt per ongeluk een plek van complete stilte. Met grote gevolgen.

Bekijk de afbeelding
Andere rollen in de verfilming van de Young Adult-boeken van Patrick Ness zijn voor Mads Mikkelsen, Kurt Sutter, Nick Jonas en Demián Bichir. In de boekenreeks verschenen tot op heden drie boeken, namelijk The Knife of Never Letting Go, The Ask and the Answer en Monsters of Men. Daarnaast verschenen er korte verhalen.

De sciencefictionfilm met een script van Charlie Kaufman en Jamie Linden draait vanaf 1 maart 2019 in de wereldwijde bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair