John Boyega blij met terugkeer J.J. Abrams voor 'Star Wars 9'

John Boyega blij met terugkeer J.J. Abrams voor 'Star Wars 9'

Hij heeft er zin in.

Acteur John Boyega heeft heel veel zin in Star Wars: Episode IX. Hij vertelde tijdens een interview dat hij het helemaal niet erg vindt dat regisseur J.J. Abrams terugkeert om de boel die hij met The Force Awakens lanceerde af te maken. Boyega denkt vooral dat de fans hier erg blij mee mogen zijn.

"Ja hoor, ik ben er heel erg blij mee en kijk er echt naar uit," begon Boyega, om vervolgens wat te grappen. "Sterker nog, ik stuurde hem een e-mail en vroeg wat de echte reden achter zijn terugkeer was - of hij me toevallig miste. En ik denk dat hij daarom terugkeert, dat het de enige reden is waarom hij dat doet."

Boyega kende Abrams al voordat hij auditie deed voor The Force Awakens. De acteur had een ontmoeting op het kantoor van Bad Robot, toen hij Abrams bij toeval ontmoette. Abrams was een fan van Boyega's werk in Attack the Block en beloofde hem ooit een rol te vinden. En die vond hij in FN-2187.

Voordat J.J. Abrams aan de slag gaat met een tweede Star Wars-avontuur, zien we Boyega nog in Star Wars: The Last Jedi. Naar verluidt komt daar deze maand nog een nieuwe trailer van uit. Vanaf 13 december in de bioscoop. Episode IX is in december 2019 in de Nederlandse bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair