Video

Poster en trailer 'Paddington 2'!

Paddington zoekt een cadeau, maar dat wordt gestolen...

door Jim Pedd om 11:26 in Video
StudioCanal heeft een poster en de trailer van Paddington 2 vrijgegeven. Die kan je uiteraard onderaan dit bericht vinden. In deze door Paul King geregisseerde vervolgfilm, leren we meer over de avonturen van Paddington.

Die vrolijke beer woont nu samen met de familie Brown in Windsow Gardens, waar hij een populair lid van de gemeenschap geworden is. Hij verspreidt overal plezier en marmelade. Terwijl hij zoekt naar een perfect cadeautje voor de honderdste verjaardag van Aunt Lucy, vindt Paddington een uniek boek in de winkel van Mr. Gruber. Dat wil hij kopen, maar daarvoor zal hij eerst flink wat klusjes moeten doen. Als het boek plotseling gestolen wordt, is het aan Paddington en de familie Brown om de dief te vinden!

De stem van Paddington wordt wederom ingesproken door acteur Ben Whishaw en verder spreekt actrice Imelda Staunton de stem van Aunt Lucy in. Andere rollen zijn er voor Hugh Bonneville, Sally Hawkins en Jim Broadbent. Paddington 2 draait vanaf 6 december in de bioscoop.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviewheels

Avatar

1e was echt een vermakelijke film. Hopelijk kunnen ze dat in de tweede vasthouden. Trailer ziet er wel tof uit.

Master Of Films

Avatar

Vroegâh toen ik little Master of Films was las ik Paddington boeken of het werd mij voorgelezen. Het 1e deel was idd vermakelijk en had imho "the spirit" van Paddington helemaal juist.

aspers

Avatar

De casting van de villain is nu al briljant!! Heb er al zin in.

NieuwsFilm

meest populair