'Ant-Man and the Wasp' krijgt flashback naar jaren tachtig

'Ant-Man and the Wasp' krijgt flashback naar jaren tachtig

Interessant nieuws over de Marvel-film.

Janet van Dyne zal debuteren in Ant-Man and the Wasp. Een nieuwe casting call hint ernaar dat we een jonge versie van het personage in actie zullen zien in de film. Wat er met haar gebeurde stond centraal in Ant-Man, maar zodra haar lot onthuld werd, vroeg iedereen zich af waar het heen zou gaan met het personage in de volgende Marvel-film.

Marvel maakte onlangs bekend dat Michelle Pfeiffer getekend heeft voor de rol van Janet. Nu lijkt het erop dat zij niet de enige zal zijn. Central Casting Georgia heeft een casting call geplaatst voor mannen en vrouwen van alle leeftijden om Argentijnen te spelen. De scène speelt zich af in een park in 1987.

Dat jaar is belangrijk in Ant-Man, want precies dan verdwijnt Janet. Ze maakte zichzelf ultraklein om een Russische raket ervan te weerhouden de Verenigde Staten te raken en raakte daardoor verloren in de Quantum Realm. Hoe de flashback eruit komt te zien is niet zeker, maar de kans is groot dat Janet en ook Hank Pym (Michael Douglas) die missie plannen.

Ant-Man and the Wasp wordt geregisseerd door Peyton Reed en staat gepland voor release op 5 juli 2018.



NieuwsFilm

meest populair