Hela is niet de nieuwe Loki in 'Thor: Ragnarok'

Hela is niet de nieuwe Loki in 'Thor: Ragnarok'

Maar veel anders...

Met de eerste Thor-film introduceerde Marvel een van zijn beste schurken tot nu toe: Loki (Tom Hiddleston). De makers van Thor: Ragnarok willen met Hela (Cate Blanchett) een nog veel betere schurk maken. Volgens actrice Blanchett is er alles aan gedaan om te zorgen dat Hela niet zomaar een vrouwelijke variant van Loki wordt.

De site Screen Rant mocht de actrice interviewen en sprak met haar over het personage. "De oorspronkelijke schetsen die ik kreeg... Tom en ik hadden het er toen over, dat ze wel heel veel op elkaar leken. Dus hebben Taika en ik, en de producenten en Mayes [Rubio], de kostuumontwerper - die geweldig werk heeft verzet, want als je het kostuum ziet... nou ja, Hela zag er eerst heel erg hetzelfde uit als Loki. En toen vroeg ik of we wat creatievers konden maken dan dat," begon Blanchett.

"En daar stonden ze heel erg voor open. Dus al draagt Hela niet de hele film - en dat is geen spoiler - heb ik geprobeerd om samen met de mensen van de make-up en haarafdeling, om haar een visuele reis te geven, zodat ze ergens heengaat naarmate ze krachtiger wordt. Dat verandert naarmate het verhaal vordert," concludeerde de actrice. De hoop is dus dat Hela er heel anders uitziet dan Loki straks.

Thor: Ragnarok draait vanaf 26 oktober in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair