Celebrity

Deze Hollywoodvrouwen probeerde Donald Trump allemaal te versieren

Trump en zijn 'Mag-ik-met-jou-op-date-lieve-bekende-actrice-omdat-ik-een-steenrijke-zakenman-ben?'-kanon!

door FilmTotaal om 19:40 in Celebrity
Donald Trump heeft in het verleden vele vrouwelijke Hollywoodsterren proberen te versieren, zo blijkt uit de interessante verhalen van celebrities die mondjesmaat naar buiten komen. Ook actrice Brooke Shields werd ooit eens benaderd voor een date door de huidige Amerikaanse president, zo vertelde zij deze week in een televisieprogramma. Shields is een van de vele vrouwen die ooit gepaaid is door Trump. Vandaar dat het eens tijd wordt voor een klein overzicht van alle Hollywoodvrouwen waar Trump wel zin had!

Een stinkrijke zakenman probeert dikwijls met een knappe dame van enige statuur aan zijn zij te verschijnen. Zo ook Donald Trump in zijn tijd als zakenman. Trump had regelmatig een oogje op bekende Hollywoodvrouwen en probeerde er alles aan te doen om met zijn uitgekozen prooien op date te gaan. Shields is inmiddels alweer de zoveelste bekende vrouw die naar buiten komt met haar verhaal. Eerder biechtten Salma Hayek, Candice Bergen en Emma Thompson al op dat ze ooit benaderd zijn door Trump.

Brooke Shields als mediavoer

Actrice Shields vertelde in het programma Watch What Happens Live over haar ervaring met Trump. "Hij belde me op in een tijd nadat hij net gescheiden was. Hij zei dat ik Amerika's zoetste meisje was en hij de rijkste zakenman van het land. De mensen zouden smullen van zo'n koppeltje als ons," was de ogenschijnlijk romantisch bedoelde boodschap van Trump volgens Shields. Shields ging niet op zijn avances in, omdat ze al een relatie had.

Emma Thompson krijgt een telefoontje bij het Witte Huis

Ook Emma Thompson hield de boot af toen ze werd benaderd door de 45e president van Amerika indertijd. Thompson werd in 1997 benaderd door Trump toen ze een film genaamd Primary Colors aan het draaien was, toevallig met het Witte Huis als set. Thompson kreeg voor het eerst in haar carrière een telefoontje, weliswaar via de vaste lijn natuurlijk, in haar trailer. Het bleek Trump te zijn. Thompson zei tegen Trump dat ze nog na zou denken over zijn aanbod, maar heeft hem nooit teruggebeld. Nu is het moment vooral een goede anekdote voor op feesten en partijen, zei de actrice ooit in een interview.

Salma Hayeks vriendje stelt niks voor

Bij actrice Salma Hayek paste Trump een andere tactiek toe. Trump bevriende zich met haar vriendje en probeerde via hem Hayek te versieren. Hayek en haar liefje werden door Trump uitgenodigd op een van zijn landgoederen en wisselde daar elkaars telefoonnummers uit. Hayeks vriend kreeg nooit meer wat te horen van Trump, maar Hayek zelf kreeg hem enkele maanden later nog wel aan de lijn. Trump tegen Hayek: "Hij is niet goed genoeg voor je. Hij stelt niks voor. Je moet met iemand op date gaan zoals ik, iemand met enorm belangrijke status." Hayek hing direct de hoorn er weer op en was helemaal klaar met de geldwolf.

Candice Bergen... zei 'ja'!

De 71-jarige actrice Candice Bergen vertelde vorige maand in een interview ook ooit benaderd te zijn door Trump. Zij ging zelfs op zijn uitnodiging in, maar heeft geen warme herinneringen aan de date. "Ik was al weer vroeg thuis," vertelde Bergen. Bergen voegde ook snel aan haar antwoord toe: "Om alle verwarring en roddels te voorkomen. We hebben geen lichamelijk contact gehad." Wel geeft Bergen toe dat ze Trump best knap vond toen hij haar mee uit vroeg, maar zijn arrogante persoonlijkheid draaide hun potentiële relatie als de nek om.

Er zullen ongetwijfeld nog veel meer sterren zijn die ooit door Trump zijn benaderd voor een date. Wie zal de volgende worden die haar verhaal over Trumps romantische versierpogingen van vroeger doet in de media?

NieuwsFilm

meest populair