Video

Keanu Reeves brengt dode familie terug tot leven in trailer 'Replicas'

Sciencefictionfilm over klonen van de schrijvers van 'Henry's Crime' en 'London Has Fallen.'

door Rik Timmer om 14:44 in Video
Gisteren is de Comic Con van New York gestart en één van de eerste dingen die vertoond werd was de trailer van Replicas. Keanu Reeves speelt de hoofdrol in de sciencefictionfilm van Jeffrey Nachmanoff (tv-serie Chicago Fire), welke o.a. draait om klonen en het maken van lastige keuzes. Alice Eve en Thomas Middleditch komen ook in de film voor.

Neurowetenschapper William Foster staat op het punt om op succesvolle wijze het bewustzijn van een mens over te brengen naar een computer. Maar dan komen zijn vrouw Mona en hun drie kinderen om het leven na een auto-ongeluk. Wanhopig gaat William op zoek naar een manier om hen terug te brengen en schakelt daarbij de hulp in van een andere wetenschapper, Ed Whittle. Hij helpt William om in het geheim klonen te kweken en de familie van de laatstgenoemde terug te brengen. De situatie wordt ingewikkelder wanneer de politie hen in de gaten krijgt en William voor een moeilijke keuze te staan komt. Één kind kan hij niet terugbrengen. Wie wordt het?


De sciencefictionthriller is geschreven door Chad St. John en Stephen Hamel, zij zijn respectievelijk verantwoordelijk voor andere projecten zoals London Has Fallen en Henry's Crime. Lotus Entertainment (Kidnap) en Di Bonaventura Pictures (Man on a Ledge) zijn de drijvende krachten achter Replicas. Momenteel is er nog geen releasedatum.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Het is wel Replicas!

Decepticon

Avatar

Ziet er heel leuk uit, deze wil ik zeker zien.

NieuwsFilm

meest populair