'Mayhem' trailer: Advocaten slaan elkaar de harses in

'Mayhem' trailer: Advocaten slaan elkaar de harses in

Steven Yeun (The Walking Dead) doet dat met veel plezier na zijn ontslag.

Knights of Badassdom-regisseur Joe Lynch heeft de puntjes op de i van zijn volgende film Mayhem gezet. Daaropvolgend heeft distributeur RLJ Entertainment (Brawl in Cell Block 99) dit gevierd met de onderstaande trailer. In de hoofdrollen treffen we Steven Yeun en Samara Weaving aan. Eerstgenoemde zal bekend zijn bij liefhebbers van zombieserie The Walking Dead.

Derek Cho heeft een klote dag. Hij werkte voor Towers & Smythe, een groot advocatenkantoor, en heeft zojuist de zak gekregen nadat hij erin geluisd is voor bedrijfsspionage. Om het allemaal erger te maken breekt er een virus uit die iedereen in het pand infecteert. Het goede nieuws? Na zo'n acht uur zal iedereen zichzelf weer zijn. Het slechte nieuws? De geïnfecteerde advocaten worden opstandig en geven hun stoutste neigingen de vrije loop. Al snel wordt Derek omsingeld door gewelddadige oud-collega's die iedereen en alles aanvallen. Samen met Melanie, een voormalige cliënte die ook nog een appeltje te schillen heeft, vecht hij zich naar de bovenste verdieping om wraak te nemen op de leidinggevenden.


Zoals de trailer al aangeeft heeft Mayhem iets weg van komedie Office Space en horror The Purge. Een grootse release hoeven we niet te verwachten, in de VS komt de actiehorror 10 november gelimiteerd uit in de bioscoopzalen. Kort daarna op VOD. Het verhaal van Mayhem komt uit de pen van Matias Caruso. Zie hieronder ook nog een poster.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair