'Rush Hour 4' zeer waarschijnlijk volgens Jackie Chan

'Rush Hour 4' zeer waarschijnlijk volgens Jackie Chan

Alles hangt nu af van Chris Tucker...

Het is alweer twintig jaar sinds we de eerste Rush Hour te zien krijgen, maar het lijkt nog niet afgelopen te zijn met de komische actie-franchise. Acteur Jackie Chan liet namelijk tijdens een radio-interview met The Cruz Show op Power 106 afgelopen donderdag weten dat een vierde deel niet alleen wordt ontwikkeld, maar dat het nu ook daadwerkelijk gemaakt zal worden:

"De afgelopen zeven jaren hebben we allerlei scripts afgewezen, maar gisteren ben ik akkoord gegaan met het nieuwste script. Aan het einde van de maand krijgen we waarschijnlijk de tweede versie van dit script voorgeschoteld en als het goed is zullen we volgend jaar beginnen met de opnames, althans dat hoop ik. Chris Tucker moet alleen nog akkoord gaan hiermee."

Chan speelde in de vorige drie delen Hong Kong-rechercheur Lee, die ongewild samen moest werken met de schreeuwerige Amerikaanse rechercheur James Carter (Tucker). Brett Ratner regisseerde alle drie de bestaande delen, maar het is nog onbekend of hij zal terugkeren voor deel vier.



NieuwsFilm

meest populair