James Woods gaat helemaal niet met pensioen

James Woods gaat helemaal niet met pensioen

"Geen ene acteur stapt zomaar uit de filmindustrie."

De makelaar van acteur James Woods - Allen Gammons - heeft zich versproken. Een paar dagen geleden verschenen er dankzij de handelaar allemaal berichten op het internet dat James Woods met pensioen is gegaan, omdat hij zijn huisje aan het meer in Rhode Island te koop heeft gezet. Dit zou Woods (70 jaar) hebben gedaan om zijn leven te vereenvoudigen na de dood van zijn broer en moeder. Daarnaast zou hij dus stoppen met het maken van films en series. Volgens de acteur zelf klopt dit echter niet.

In gesprek met de Washington Post onthulde de Vampires-acteur dat zelf. "Mijn carrière komt niet ten einde middels een vastgoed-aankondiging. Het is grappig. Mijn manager vroeg: 'Ben je met pensioen?' Ik zei: 'Ik geloof het niet, of wel?'"

Gammons had onthuld dat Woods het rustiger aan wilde doen zodat hij zich kon concentreren op hobby's zoals fotografie, jagen op antiek en pokeren. Overigens kan hier wel waarheid in schuilen, maar volgens Woods gaat het simpelweg om een misverstand. Hun gesprek en bevestiging van de verkoop vond via de telefoon plaats terwijl de acteur aan het rijden was. Dat Gammons vroeg of hij zijn huisje verkocht om de weg vrij te maken voor zijn pensioen, had Woods gemist. "Ik lette niet op," vulde Woods aan via de krant. "Op één of andere manier heb ik 'pensioen' niet gehoord."

Volgens de beste man - bekend van titels als Once Upon a Time in America, Videodrome en Casino - gaat een acteur of actrice niet zomaar met pensioen. "Geen ene acteur stapt zomaar uit de filmindustrie," aldus Woods.



NieuwsFilm

meest populair