Jim Carrey plaatst eerbetoon aan overleden ex-vriendin

Jim Carrey plaatst eerbetoon aan overleden ex-vriendin

Midden in juridische gevechten met de nabestaanden, betuigt Carrey zijn liefde voor zijn ex-vriendin.

Acteur Jim Carrey (Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas!, Dumb and Dumber To) heeft zijn overleden ex-vriendin Cathriona White afgelopen week nogmaals herdacht met een emotionele post op Instagram. "Voor altijd in mijn hart", is de boodschap van Carrey aan zijn ex-geliefde. 

Carrey wordt door de familie van White schuldig gehouden voor de tragische dood van Cathriona. De visagiste pleegde twee jaar geleden zelfmoord. White werd slechts dertig jaar oud. White zou in haar afscheidsbrief hebben geschreven dat Carrey haar leven heeft verwoest. De precieze woorden van White: "Jim - Jij hebt mijn leven geruïneerd. Zelfs toen je dat had gedaan, bleef je me keer op keer zwart maken."

Ondanks de zware beschuldigingen aan zijn adres, was Carrey destijds wel gewoon aanwezig bij de afscheidsdienst van de Ierse White. De acteur droeg zelfs haar kist mede met haar andere geliefden. Carrey zelf is overigens helemaal klaar met de zware beschuldigingen van de nabestaanden aan zijn adres. Volgens de 55-jarige acteur is het hen alleen te doen om zijn geld.

❤️ Forever in my heart.

Een bericht gedeeld door Jim Carrey (@officialcarrey) op



NieuwsFilm

meest populair