Bryan Cranston denkt werkelijk dat Donald Trump geestesziek is

Bryan Cranston denkt werkelijk dat Donald Trump geestesziek is

"Ik bedoel het niet spottend."

Er is een reden waarom de Amerikaanse president Donald Trump zijn land zo beroerd regeert en continue vreemde uitspraken maakt: hij heeft een psychische aandoening. Althans, dat denkt Breaking Bad-acteur Bryan Cranston. "In alle eerlijkheid denk ik - en ik bedoel het niet spottend - dat onze president een aandoening heeft. En dat zeg ik niet om mensen aan het lachen te krijgen. Ik denk dat hij geestesziek is."

De Amerikaan (61 jaar) vindt het al een wonder dat Trump in het Witte Huis resideert. Tegenover Channel 4: "Ik had nooit gedacht dat hij gekozen zou worden of heelhuids door het eerste halve jaar zou komen. We hebben met iets te maken waar we nog nooit eerder mee geconfronteerd zijn."

Liefhebbers van Trump hoeven zich gelukkig geen zorgen te maken, want Cranston "denkt" dat Trump niet goed wijs is. De acteur geeft immers aan dat hij geen dokter is. "Ik ben niet een van die mensen die om zijn ondergang wenst. Ik wil dat hij succesvol is. Eerlijk waar, want als hij dat is, dan betekent het dat mijn land vooruitgegaan is."



NieuwsFilm

meest populair