Trailer nieuwe Johan Nijenhuis: 'Gek van Geluk'

Na Onze Jongens en Rokjesdag verleden jaar.

Bram de Groot 11 oktober 2017 08:23 in Video
Na Verliefd op Ibiza (2013), Toscaanse bruiloft (2014), Rokjesdag (2016) en Onze Jongens (2016) verschijnt van Johan Nijenhuis binnenkort opnieuw een Nederlandse romkom. Dit keer presenteert de regisseur Gek van Geluk. Hieronder de eerste trailer, voor de liefhebbers!

Nijenhuis mag zich ondertussen de koning van de Nederlandse komedie / romkom noemen. Zeker de laatste jaren. De bovengenoemde films leverden allemaal boven de 3 miljoen euro op aan de Nederlandse bioscoopkassa's. Verliefd op Ibiza noteerde zelfs een nette 5,7 miljoen euro.


Gek van Geluk gaat over de alleenstaande moeder Lena die graag liefdesliedjes schrijft. Door het gebrek aan romantiek in haar leven lijkt haar fantasie op te drogen. Met de hulp van haar vriendinnetje keert deze weer terug, aangezien zij Lena een man bezorgd. Wat Lena niet weet is dat deze man een ingehuurd acteur is.

Lena wordt gespeeld door Plien van Bennekom en er zijn rollen voor Carly Wijs, Matteo van der Grijn en Loes Haverkort. Vanaf 7 december is de feel-good film Gek van Geluk te zien in de bioscoop!

NieuwsFilm