Pathé opent eerste Nederlandse 4DX-zalen in Amsterdam en Rotterdam

Vanaf december te bezoeken!

Pathé opent in december in Amsterdam en Rotterdam de eerste twee 4DX-zalen van Nederland. Specifiek komen de zalen naar Pathé De Munt en Pathé de Kuip. De gedachte achter de 4DX-zalen is dat kijkers films ook beleven. Daartoe voegt men twintig verschillende effecten toe, waaronder bewegende stoelen, weersimulaties en geuren.

Dertje Meijer, Managing Director van Pathé: "Met de introductie van 4DX geeft Pathé opnieuw invulling aan zijn innovatiestrategie. Veel van onze bezoekers zijn steeds weer op zoek naar de nieuwste en meest optimale filmbeleving; met het revolutionaire 4DX komt Pathé alweer aan die behoefte tegemoet."

De 4DX-stoelen hebben drie basisbewegingen: omhoog en omlaag, naar links en rechts en naar voren en achteren. Daarmee zijn talloze variaties mogelijk, die je bijvoorbeeld een gevoel van vliegen of duiken geven. iStudio, het montageteam van 4DX, zorgt bij elke film voor optimale effecten die niet ten koste gaan van het comfort.

Door 4DX zijn films niet langer gebonden aan de beperkingen van beeld en geluid. Het is volgens Pathé stap in een evolutie die bezoekers meeneemt op de reis naar de totale filmervaring.



NieuwsFilm

meest populair