Nieuwe banner hint naar terugkeer 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

Nieuwe banner hint naar terugkeer 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

Blue en de T-Rex...

In Londen is de Brand Licensing Expo begonnen. Daar bevinden zich onder meer banners voor aankomende blockbusters, waaronder voor Jurassic World: Fallen Kingdom. De beelden onthullen wellicht wat nieuws van de film, namelijk dat de T-Rex uit de eerste films en ook raptor Blue er in voor zullen komen.

Zij zouden dan samen met enkele menselijke personages terugkeren: Owen Grady (Chris Pratt) en Claire Dearing (Bryce Dallas Howard). Over het verhaal van de film is vrijwel niets bekend, al kunnen we wel gokken op basis van een paar details uit Jurassic World. Daarin was te zien dat de technologie om dinosaurussen te stelen in handen kwam van andere bedrijven. Daarnaast werden er heel duidelijk hints gegeven over bedrijven die de dinosaurussen wellicht militaire doelen wilden geven. Dat soort ethische kwesties komen voor in dit vervolg van regisseur J.A. Bayona.

Hieronder de twee foto's, eentje van de banner en een van een dinosaurusschedel die ook op de expo te vinden was. Vanaf 7 juni 2018 in de bioscoop.




NieuwsFilm

meest populair