Video

Griezelige Johnny Depp in eerste clip 'Murder on the Orient Express'

Een aanrader voor in november.

door Bram de Groot om 13:21 in Video
Filmstudio 20th Century Fox heeft een allereerste clip vrijgegeven voor de mysterie- / misdaadfilm Murder on the Orient Express van regisseur Kenneth Branagh. In de clip zie we twee van de vele bekende gezichten uit de film, namelijk de toch wat creepy Johnny Depp als de passagier Ratchett (The Gangster) en Michelle Pfeiffer als Mrs. Hubbard (The Widow).

In de boekverfilming Murder on the Orient Express mondt een extravagante treinreis door Europa uit in één van de meest stijlvolle, spannende en aangrijpende mysteries ooit verteld. Het is een verhaal van dertien reizigers op een trein, waar iedereen een verdachte is. In een race tegen de klok moet één man, Hercule Poirot (gespeeld door regisseur Kenneth Branagh), de puzzel zien op te lossen zodat de moordenaar niet opnieuw kan toeslaan.


In 1974 werd het gelijknamige boek uit 1934 van Agatha Christie al eens verfilmd door Sidney Lumet en deze werd toen ijzersterk ontvangen en er waren zelfs zes Oscarnominaties. Deze nieuwe versie staat gepland om op 9 november in de Nederlandse bioscoopzalen te debuteren.

Hieronder tref je een flinke reeks personageposters aan die we van het weekend al plaatsen in onze wekelijkse posterbericht. Dit voor de liefhebbers die de prima reeks affiches heeft gemist! Kijken?

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Gibson werd toch uitgekotst om die voicemail naar zijn vrouw?
Ook de opmerkingen over Joden speelde mee ja.

Maar deze man slaat zijn vrouw en het leven gaat weer verder. Wat is erger?

Of ik mis een paar feitjes..

Master Of Films

Avatar

Zou het niet weten Friet waarom dat zo is. Wat ik wel weet is de uitkomst wie er verantwoordelijk voor het omleggen van Ratchett. Dus we zien Depp niet lang in deze film. ;)

Arteron

Avatar

Mijn eerste gedachte bij het zien van de trailer in de bios was: Cluedo de film. 't Is dat het op een boek is gebaseerd, maar de presentatie lijkt er gigantisch veel op. Wel een interessant filmpje lijkt me!

Master Of Films

Avatar

Arteron "Mijn eerste gedachte bij het zien van de trailer in de bios was: Cluedo de film."
Een gedacht die fout is, want zo heet die film niet. Clue is de titel. Maar die film is uit 1985.

Er is al een film gemaakt van Murder on the Orient Express ui 1974 met Sean Connery, Anthony Perkins & Ingrid Bergman. Dus eigenlijk heeft Clue de presentatie van de 1974 film overgenomen :P Sterker nog Clue/Cleudo heeft veel overeenkomsten met Agatha Christie's boeken o.a. And then there were none.

Artificialis

Avatar

Bijzondere stijl posters, dat valt niet te ontkennen. Maar zoals Arteron ook al benoemde, het is net een filmversie van Cluedo.

NieuwsFilm

meest populair