Algemeen

Opvallende teaserposter voor 'The Predator'

Shane Black geeft ons in 2018 een vierde film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 14:07 in Algemeen
Tijdens de Brand Licensing Expo in London heeft 20th Century Fox een nieuwe teaser poster onthuld voor The Predator, de vierde film in de bekende filmreeks. Dit keer wordt de film geregisseerd door The Nice Guys-kopman Shane Black. De teaser poster is duidelijk een creatievere variant, en geeft nog geen officieel beeld op het populaire filmmonster.

In The Predator, welke zich afspeelt tussen de eerder verschenen Predator 2 (1990) en Predators (2010), zijn er rollen voor onder meer de bekende en minder bekende namen Boyd Holbrook, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay, Yvonne Strahovski, Alfie Allen, Augusto Aguilera en Thomas Jane.

Een terugkeer voor Predator-held Arnold Schwarzenegger zit er dus niet in. The Predator staat gepland om op 2 augustus in première te gaan in de Nederlandse (IMAX) bioscoopzalen.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ik heb er zin in. Het zijn geen 'klassiekers' maar ik vind de originele een klassieker in zijn genre en Predator 2 keek ik ook al als kind dus heeft een speciaal plekje in mijn balzak.
Predators vond ik gewoon een goede vermakelijke film die niet de ambities heeft van de laatste 2 'Alien-films' maar gewoon simpel vermaak is.
Alien VS Predator 1 en 2 negeer ik hoewel 1 nog te doen is.

batmaster

Avatar

Foto van onze leuke Dirties. Hij staat vaak bij Pathe Arena met filmpremières :)

Akke Moeka Hara

Avatar

Ik ben benieuwd, als deze ook faalt zoals in de zin van Covenant en Prometheus, want als het gelekte script klopt, met de autist van 10 die met de preds kan communiceren en dat de mensen samen strijden met predators tegen de predator 2.0, en dan rond rijden in apc's.
Tja...

Decepticon

Avatar

Ik vind dit wel een hele gave en originele poster!
Ik wil de trailer nu wel eens zien!

neo123

Avatar

Kan alle kanten op met deze film (zeker gezien de cast :P). Maar goed Alien Covenant had een sterke cast maar vond dat toch bijna wel de slechtste alien film tot nu toe. Leek wel een cliche horror film maar dan met een hoog budget.

Spiderpig

Avatar

Eindelijk weer eens een originele filmposter en de film ga ik zeker kijken in de bios..... if it bleeds we can kill it

Ed Crane

Avatar

Frietgezicht "Alien VS Predator 1 en 2 negeer ik hoewel 1 nog te doen is."

AvP vind ik als veredelde fanfic een aardig filmpje.

AvP:R... de helft is een aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden, de andere helft is te donker om te kunnen zien wat er gebeurt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair