Ontdek jezelf in trailer 'Love Beats Rhymes' van RZA

Ontdek jezelf in trailer 'Love Beats Rhymes' van RZA

De tweede film van RZA komt dichter bij zijn leefwereld dan zijn debuutfilm.

Bekijk hieronder de trailer voor Love Beats Rhymes, de tweede film geregisseerd door RZA (na The Man with the Iron Fists), de rapper/producent/schrijver/regisseur en leider van de Wu-Tang Clan. Love Beats Rhymes is een musical over de poëzie en muzikaliteit van rapmuziek.

Rapper Azealia Banks maakt haar acteerdebuut als Coco Ford, een jonge vrouwelijke rapper die haar werkelijke talent als rapper nog moet leren te ontdekken. Naast haar zijn onder andere ook Common, Jill Scott en mede-Wu-Tang Clan-lid Method Man (allemaal muzikanten die ook hun sporen als acteur hebben verdiend).



Wanneer de met haar talent en carrière worstelende rapper Coco zich inschrijft voor poëzie-lessen, denkt ze dat de leraar, Professor Dixon, onder de indruk zal zijn van haar raps. Dixon is dat echter niet, en daagt Coco uit om echte betekenis in haar teksten te stoppen. Dat zet haar een pad van ontdekking door rap clubs en poëzie-avonden, waardoor ze haarzelf, haar talent en haar echte stem pas echt leert kennen. En en passant ook nog de liefde ontdekt.

NieuwsFilm

meest populair